pay and jumpen

Scarlet skötte sej verkligen över förväntan igår på hennes första pay and jump, hon var jättelugn! Och duktig, dock tyckte hon ju hindren var skit små och onödiga så hon rev med sej 2 st. Men så snäll så!
 
Idag har jag jobbat 9-20, 11 timmar! Sålde jordgubbar för nästan 50.000 kr sjukt!
Nu ska jag sova imorgon är det jobb 9-12.30 sen lunch sen grill och firande av midsommar och lite festligheter!
 
 

mums

jobbar och äter heheh!


jobb idag med

Gick ganska bra första dagen på jobbet igår, roligt så länge det är mycket folk annars blir det lite segt. Dock har vi fått lite dåligt med information och dom i butiken också så känns inte som man har full koll på allt men de ska väl funka.
Blev tvungen att jobba idag med fast jag inte skulle då ingen annan kunde. Väldigt roligt också att min mobilldaddare var hemma hos rikard och eftersom jag fick jobba sov jag hemma men hade inget batteri i mobilen så fick gå upp kl 6 imorse och ta moppen i spöregnet till degerfors. Nu regnar det ännu mer och ska snart åka härifrån till jobbet, kommer bli bra blöt! Känns ju inte som det blir mycket jordgubbar sålt i de här vädret heller.
Skulle verkligen behöva rida ut Scarlet idag också men slutar inte förrän kl 16 och måste ju ha någon att rida med så kan bli svårt tyvärr får se.. Sen ikväll blir det fest för angelica och fira henne :)


kollat hoppning

Var i stallet iförmiddags och borstade Scarlet + gick över bommarna. Sen åkte jag till angelicas stall och kollade när hon hoppade sin nya häst och en till :) När jag kom hem såg jag att jag hade fått lön, trodde inte jag skulle få det den här månaden så det kändes bra haha! Har knappt några pengar så det satt fint!
Har inte ätit sen imorse så är sjukt hungrig nu och håller på och göra mat, färskpotatis och köttbullar, så jäkla gott med färskpotatis!

Imorgon ska jag ta mej upp ganska tidigt och åka och rida för börjar jobba sen kl 13.45! Första jobbpasset med jordgubbsförsäljning. Lite segt med eftermiddagspass till 20.00 en fredag men men!
Har också insett att det inte är så långt kvar tills jag fyller år, tror faktiskt bara 7-8 veckor så på måndag ska jag komma ihåg att åka förbi körskolan (om jag inte hinner imorgon) och boka några körlektioner. Har redan betalt för 10 st så ska försöka boka in de flesta så jag kör kanske 2-3 ggr per vecka och boka in att gå på riskettan. Sen ska jag ta och börja läsa i teoriboken igen och börja plugga lite på det med, måste börja göra mej redo nu känner jag :)


anmält

Har anmält mej till en pay and jump den 20 juni, alltså om exakt en vecka. Ska bli jättekul! Ska bara hoppa 45 cm eftersom vi inte är igång i hoppningen + att jag inte vet hur hon kommer bete sej där så då känns det skönt om hindren är pyttesmå första gången ifall man sitter på en galen häst då kommer vi över hur det än ser ut innan ;) Ska bli spännande att se hur hon sköter sej.

Hoppade 2 små hinder hemma idag och det gick helt okej, hon var dock väldigt pigg och stutsade runt och hade sej litegrann men fick till några bra språng. Får se om jag hinner hoppa lite smått en gång till innan onsdag.


pay and jumps

har planerat in nu att försöka åka på en pay and jump i örebro den 27! finns även en den 20 men det är ju om bara en vecka så jag vet inte.. Men kanske att jag skulle kunna åka på den med och hoppa 40 cm eftersom vi inte är igång för fem öre och sen kanske hoppa 70 cm den 27, får se! Kanske ställer fram några hinder idag och ser hur det känns att hoppa lite, annars någon annan dag i veckan.
Har ju bestämt mej för att inte planera in något för det blir ju alltid något då men nu är det ju iallafall inte långt dit. Sen tror jag att jag enbart ska åka på pay and jumps det här året och sen börja tävla lokalt nästa år. Är ju så fruktansvärt dyrt med licens och allt nu så det känns lite onödig när jag bara isåfall kommer hinna starta någon enstaka tävling i höst. Så så får det bli :)


äten häst

Scarlet har fått sjukt många insektsbett! det ser knäppt ut hon är helt bucklig och prickig, allra värst på halsen det är bett precis överallt! hon har börjat fått på ryggen också som hon blir irriterad över när man rider. hon fick typ allt på några dagar bara, sjukt! så måste verkligen skaffa ett flugtäcke till henne. kan förhoppningsvis köpa ett imorgon!

red ut med angelica förut, till grusgroppen och hoppade lite smått, taggade hästar! de tycker det är så kul, vill så gärna hoppa en riktig terrängbana med scarlet det skulle hon älska :)


väntar på bussen

sitter och väntar på bussen just nu, ska ner på stan en sväng och köpa en present om jag hittar någon. sen stallet! blir gå över upphöjda bommar och promenad eller uteritt för Skalisen idag. igår red jag ett lite hårdare pass på banan med en del galopp och travbommar, hon lyssnade superbra på att korta och öka galoppen, när bommarna kom fram vart de lite mer latjolajban ;)


Scarlet 5 år :)

Scarlet fyllde år i fredags också! 5 år min lilla tjej :) Det firade vi med massa morötter haha!



<3


vilken jäkla helg

Var på 18 års fest hos lisa som fyllde år i lördags. Var jättebra ända tills jag märker att alla mina saker var borta! Min väska med plånbok, pengar, nycklar, cider o annat! Då hade några som bodde under vart inne på festen och snott med sej min väska och en till! Gick ner och sökte igenom deras lägenhet och mycket riktigt så låg den där i en garderob.. Var världens största idiot till tjej, började slåss och ja det var helt galet. Fick tillbaks allt utom mina nycklar och mascaror.. Var så sjukt arg!
Iallafall så hade killen under kontaktat tjejen som tagit dom och fått tilbaks dom igår så nu har jag dom, tur.
Sen åkte jag till rikard och skulle festa vidare där, nej men då kommer det en jäkla idiot och slår sönder glaset på våran entre dörr! Alltså herregud, vilken helg?! Men jaja det var trevligt annars och nu har det ju löst sej så!

I fredags var det ju skolavslutning också så då var det också fest :)
Lite bilder från helgen!





rejäl avflugning

flög av Scarlet ordentligt igår! Skulle rida ut, ensam smart som jag är när jag enbart ridit 2 ggr efter vilan. Hon började bråka redan på stallplan men sedan kom vi iväg men kom upp för backen sen vände hon och satte av i galopp och bockade nerför backen. Brukar ju faktiskt lyckas sitta kvar men var inte tillräckligt snabb och fick inte upp huvudet på henne och i neförsbacke också så då flög jag ordentligt ner i gruset, gick bra lite skrapsår hehe de känns en del så att säga ;)
Så nu har jag flugit av henne på ''riktigt'' också, faan också!! haha

Haft stallet nu på morgonen får se om jag rider senare eller om hon får vila, lite orolig för hennes ben så som hon rejsade runt igår efter jag ramlat av. Men syntes inget i hagen iallafall.


RSS 2.0