film från idag

Passet idag gick ganska bra, galoppen var hon fin i fick henne att jobba i en högre bättre form än vanligt och sätta under sej mer! Hon höll en lugn galopp och var enkel att korta. Traven just nu går inget bra alls! Hon tjafsar och slår med huvudet och har sej, har varit så ett par dagar, svinjobbig :P
 
 

haha

hahah så kul
 
 
sitter och kollar banhoppningen på tv nu! ska iväg till stallet om en stund och hoppa lite studs och galoppera över lite galoppbommar.

today

od

ridfilm


kom på

att man ju kan ta kort från filmen genom mobilen så blir det ju faktiskt någorlunda bilder, hehe smart där! så nu har jag lite hoppbilder ändå från lördags ändå =)
 

jobbat

jobbat idag, jobbar med städning denna vecka 6-12 så skönt att man får ut en del av dagen ändå! var faktiskt pigg när jag gick upp imorse också, skönt! hoppas veckan går ganska fort vilket den säkert gör för sen är jag ledig till skolan börjar! + att jag vill ha helg för fyller ju 18 så blir fest och mat med vänner och utgång på lördag, wihu!


hoppfilm

Hoppfilm från igår, hade 2 hinder på 90 cm skulle känna efter inför pay and jumpen vi ska på i askersund på torsdag. Om jag skulle hoppa 90 cm eller inte, och det gör vi det kändes inte särkilt högt. Passet gick väl inte direkt bra men inte dåligt heller, hon hoppade och så men fick inte fram henne till handen och sånt tryck i bakbenen som jag ville ha. Avstånden sitter inte något vidare har väldigt svårt för att lägga henne rätt, det ska tränas mycket på! Ska hoppa studs mycket och styrke övningar samt träna massa avstånd på småhinder och galoppbommar hemma! Och ska ta någon hoppträning om någon vecka, var oerhört länge sen!
 

bilder

några bilder sen jag hoppade scarlet igår, dock inga hoppbilder har film på de istället! får aldrig en galopp bild i rätt steg när man tar kort med mobilen haha, så fult i fel steg


longering

Longerat Scarlet med pessoasele, fungerade toppen på henne spände den så hon fick gå i högre form och selen gör ju att de får jobba under sej med bakbenen ordentligt. Jättebra för henne! Hon tyckte det var jobbigt och kickade emot men de var bara för henne att ge med sej ;) Ska iväg till rikard nu så ska vi åka till hans föräldrar och grilla!

dagens outfit förut idag på bild


helgen

Har varit en lugn helg, rikard kom hem efter han varit borta på kusten så har mest myst med honom ♥
Varit i örebro och shoppat lite, köpte ett par klackskor liknande jeffrey campell i modellen kommer aldrig att köpa riktiga så fick bli ett par sånna, en tröja, en pike till stallet och ett par jeans. Och lite annat smått!
 
Ska nog baka en kladdkaka nu sen plugga lite teori och senare idag stallet :) Pay and crossen igår blev inställt, jättetråkigt :( De ska ha en ny ihöst så hoppas vi kan åka då istället!
 

hundisar

var med emma och lovisa upp i granbergsdal igår kväll och var hundvakt. badade med dem i sjön och kollade film :) idag är det städdag i stallet så ska ta moppen min och åka iväg och skrubba lite!


ipone fan!!

är sjuuukt arg på min iphone som vägrar funka! har inte haft någon service på hur länge som helst nu, asså åååå! får allvarligt talat panik när inte min telefon funkar haha!... mobilberoende svar ja. går och lägger mej och kollar vampire diaries och försöker sova innan jag får mer panik på den. telia butiken direkt vid öppning imorgon bitti!

färgar ögonbrynen

färgar ögonbrynen lite, blir turkish


chokladbollar

chokladbollar och film med linnea! :)


morning

gått upp och ätit frukost, ska göra mej iordning lite om en stund sen idag blir det stallet och inte så mycket mer planerat. Ska försöka plugga lite teori, måste se till och fixa 4 gröna prickar snart så jag får boka uppkörning!
Tråkigt väder är det också, blä!
 

löshoppning

Löshoppat idag, Scarlet hoppa fint! Dock kom hon alldeles alldelles för sakta en gång så hon stannade och då blev hon lite tveksam en gång efter det men hoppade sen på som vanligt igen. Hon stannar nästan aldrig annars utan hon brukar hoppa hur hon än kommer, men de var tur för de gick sakta som bara den och hindret låg på 120 så annars hade det blivit krash.
 
Lite film från idag =)
 

lördag

Red ut Scarlet idag, trodde hon skulle vara trött efter studshoppningen igår eftersom hon var ganska slut då men inte! Hon var istället superpigg! Och skulle bara springa springa =)
Har varit ute och ätit med lite folk ikväll och ska nu lägga mej och kolla ett avsnitt vampire diaries innan jag ska sova.
 

studs hoppning

Hoppade studs idag. Riktigt nyttigt för Scarlet då de ju verkligen får hoppa med ryggen och vara kvick i benen, vilket hon behöver. Hon gjorde det riktigt bra, tror bara jag gjort den en enstaka gång förut. Höjde upp andra studshindret i slutet till 90 cm så hon verkligen fick hoppa upp sej snabbt och hon gjorde det jättefint! 
Väldigt trött och svettig blev hon haha, det tar i benen. :) Ska verkligen börja hoppa det oftare!
 
Haft filmmys med min gos ikväll <3
 

pay and cross!

Såg att odensbacken hade en pay and cross nästa helg den 28! Alltså en träningstävling i terräng hoppning, fasen vad roligt! Terränghindren skulle ligga på ca 60 cm.
Så ska nog ta och anmäla mej, kommer ju bli jättekul  =) Håller nog Scarlet med om haha! Lite rädd för att hon ska bocka runt som en galning när det är galopp och hinder på öppna ytor menmen det märks hehe!
 
Red ut med angelica idag och hästarna skulle inte upp för backen som jag flög av i som tur var hade vi inte kommit upp så långt när Scarlet vände och gjorde jordens bocksprång. Gillar verkligen inte hennes stora språng när hon också varierar mellan att stegra och bocka och hinner knappt landa imellan. Satt åtminstonde kvar idag så och sen var hon finfin! Är ju bra att träna och få hålla igång balansen ibland med haha ;)
 
 
 

hopp film

Film från när jag hoppade Scarlet i söndags. Hon var lite loj dock men hoppade fint ändå! =)
 

träningsvärk

har sån träningsverk i vaderna och framsidan smalbenen. vet inte vad den kommer ifrån måste börjat när jag hoppade Scarlet i veckan, mina ben är inte vana att hoppa haha.. sitter på jobbet nu och pluggar lite teori! har varit så skönt att vara ledig 4 dagar! ledig hela nästa vecka sen också underbart


träningstävlingen idag!

Gick jättebra, hon var pigg och det gick lite väl fort men felfri i 70 cm! Hon busade till det lite på framhoppningen men några bocksprång men inte mer än så! fick tyvär ingen film från rundan .. :( riktigt synd då jag hade viljat sett, är så bra att se vad som gick bra/dåligt.
Så nöjd med min bästa! <3
 

film från 20 juni

Film från våran första pay and jump den 20 juni. Scarlet tyckte ju då inte hon behövde lyfta på benen för de där hindren vilket jag ju kan hålla med om haha! Trodde hon skulle vara lite galen men hon var så himla lugn då faktiskt! Hon var nog lite avtrubbad av att komma till ett nytt ställe sådär.
 

life


hoppbilder

Hoppade Scarlet igår, mamma var med och tog lite kort, dock med snabbkamran från mobilen så ingen kvalitee på bilderna. Hoppade en kombination hade oxern på 1 meter var roligt att hoppa lite högre än vanligt :) Blir sådan skillnad på hennes språng när man höjer lite. Min hoppsits är helt hemsk, dåligare än någonsin tror jag!

haha snyggt


träningstävling

Anmält mej nu till 70 cm på träningstävling i valåsen på tisdag kväll. Ska bli superkul!
Löshoppade Scarlet fredags och hon hoppade fint när hon kom igång, märktes att det va ett tag sen hon fick hoppa lite högre men hon hoppade riktit fina språng sen :) Hon körde dock studs igenom en gång så hon nästan krasha hela hindret.. Hon är så sjukt söt när man löshoppar och hon springer runt och busar och skuttar, särkilt söt är hon när hon kommer för att få godis. Huvudet rätt upp med typ sväv steg och travar rakt fram mot en och ser så glad ut haha! :) Hon ser verkligen sjukt söt ut när hon kommer!
Ska kanske hoppa lite uppsuttet imorgon, får se! Annars blir det bara trimning på banan.
 
Kvällen idag har tillbringats hos nathalie med henne och linnea och lite grillat, chips och film =)
 
 
att kunna ligga på stranden och sola vore ju inga fel, har gett upp att bli brun denna sommar tror jag!
 

bullar

bakade bullar igår med angelica, så sjukt gott med nybakade bullar! synd att dom bara är så goda första dagen 😊


hoppat

Hoppade lite med Scarlet idag, det gick ganska bra. Hade ett räcke och en oxer med ett galoppsprång imellan samt en upphöjd bom på andra långsidan. hon vill ju gärna rusa på och slänga upp huvudet och när hon gör det så drar jag gärna tillbaka och då blir varken avstånden eller sprången så bra. Men fick några bra språng när jag tänkte ordentligt på att hålla stilla jämna händer och galopp. Hon behöver hålla sej frisk nu så vi kan hoppa ett par gångar i veckan utan massa avbrott för det är mycket hoppning som gäller så vi sätter avstånd osv och lugn jämn ridning till hindren! Är inte alls särkilt van att hoppa nu. Så blir förmodligen pay and jump på tisdag, skoj! Hoppar nog 70cm :)


på jobbet

sitter och säljer jordgubbar! Har jobbat mycket nu ett par veckor men efter fredag blir deg lite lugnare i 2 veckor ska bli skönt. Börjar bli lite segt och enformigt att sitta här och sälja :P men gillar det också! vecka 31 sen ska jag jobba på ISS en vecka också sen lite riktigt sommarlov 2 veckor! :) Varit fullt upp nu ett tag med körskola, teori, jobb och Scarlet. Men de gillas har dock inte hunnit plugga eller köra så mycket som jag skulle velat.


länge sedan

 
 
Länge sedan jag bloggade nu, går i perioder hehe ;) Har jobbat fram till klockan 14 idag och väntar nu på mat. Ska nog kolla ett avsnitt vampire diaries, har börjat kolla om allt är helt fast igen haha! Så bra! Sedan stallet och rida ut Scarlet. Hoppas på att det torkar upp på banan och inte regnar någon dag i veckan så ska jag hoppa henne lite. Om hon känns fräsh och bra så ska jag anmäla oss till pay and jumpen nästa vecka i valåsen. Hade ju planerat in den och vill jättegärna iväg så hoppas på det , hon blev ju halt efter skoningen sist ett par dagar..
 
 
bilder från andra dagen jag hade henne, hon ser så liten ut där haha :P

RSS 2.0