Vampire diaries

Är helt fast i Vampire diaries serien. Helt sjukt bra är den :)


Kiara :)




life is not about survive during the storm it´s about learning how to dance in the rain



life is not about survive during the storm it´s about learning how to dance in the rain

de verkar gå bättre

Saker och ting börjar förhoppningsvis flyta på lite bättre. Haft ute en superbra equteraput, känns som de kommer hjälpa nu de här. Gör olika markövningar och ska börja rida i veckan :)
Ska också åka och köpa en sadel idag, en mörkbrun prestige versaille. På öppet köp för har inte provat den.
Ska till stallet snabbt efter skolan idag sen teori på körskolan och sen åka till mullhyttan och köpa sadeln ikväll.


dessa kiropraktorer

går det inte så bra med! En som jag haft tilll Contessa som är super skulle kommit i söndags men så blev hon såklart sjuk.. JAG OCH MIN TUR ALLTSÅ! Det är inte mycket som går bra för tillfället. Så hon kommer inte förns om nästan 2 veckor om jag inte får ut en annan den här veckan som jag väntar svar från, hoppas på de! Måste igång nu!
Lånat hem sadlar också som jag tänkt hon skulle hjälpt mej med, och den som verkar ligga bäst? En jäkla ful wintec haha vill inte ha den, men tänker såklart mest på min häst som ska få de bra. Så vi får se vilken de blir, ska skritta lite mer i dom olika eftersom de är allt jag typ kan göra för tillfälllet.

Slutade skolan 10 idag, skönt, är dock fortfarande kvar och tänkte käka mat först för jag orkar inte göra egen hehe. Sen hem och till stallet och prova lite sadlar igen.




haha polisen




så kan de gå, heheh :)

bilder helgen





duktiga hästen




Vill hoppa och rida, så jävla träningssugen!!

dagen

Scarlet var inte halt idag alls så tömkörde henne på banan. Dock är det fortfarande något som inte stämmer i kroppen på henne hon har korsgalopp i vänstervarv hela tiden med bakbenen och vände in mot mej flera ggr + att hon reste sej 2 ggr. Och tyvär ändrade vi fram tiden till v.16 eftersom jag inte kunna känt på henne, men måste ha henne kollad tidigare för vill inte rida när det verkligen märks att de är något. I värsta fall får jag rida ut i 2 veckor rakt fram.
Idag var jag som sagt och förnyade mitt pass, varför blir man aldrig snygg på sådana bilder? Haha usch! Jobbintervjuvn gick väl sådär.

Imorgon blir det lite jobb, bara 1,5 timme och Scarlet vet jag inte vad jag ska göra men någon form av motion iallafall vad som nu går att få till. Problem problem..
Ska kolla bigbrother nu sen inta sängen och vänta på att mina goding kommer efter jobbet ;)



Hon var väldigt tjafsig med bettet också, vet inte om de beror på att hon känner de mot tanden (men tror inte de ligger an direkt där men komma åt litegrann gör det säkert) eller om de beror på att hon inte kan svänga ordentligt osv.


trötttt

Har gjort om på bloggen lite, bilden blev lite knas men de orkar ja inte fixa nu. Ska lägga mej sängen och vänta på att min älskling kommer och kryper ner! Imorgon ska jag iväg och fixa nytt pass+jobbintervjuv för Mcdonals.
Och sen hoppas på att Scarlet är ohalt så ska jag longera henne som sagt! Nattiii


tandlös och halt

ja tro de eller ej men i fredags när jag promenerade med Scarlet på asfaltsvägen blev hon knäpp, stegrade, sprang runt och hade sej och självklart blir det halt på asfalt vilket hon ju såklart inte fattat så hon ramlar omkull skrapar upp benet och slår ut en tand!!? ja en jävla tand, är helt klart bara Scarlet som gör sånt!!
Som tur var sista tanden som man ser i underkäken så det syns inte direkt och hon klarar sej bra utan den. Hon verkar inte ha ont äter precis som vanligt om inte bättre haha. KLANT ÄR VAD HON ÄR!
Hon klarar inte av att vila! Så vore ju trevligt om hon då kunde sluta skada sej hela tiden så hon måste vila till och från jämt och ständigt. Hon har vart halt ett par dagar tror det var pårund av en spark hon fick i hagen. Såg inget idag så ska testa longera imorgon och hoppas vi kan köra igång. Skulle behöva hockeyutrustning till både mej och henne annars, haha nejdå nu har hon skött sej finfint att gå med i 2 dagar :)

Har en sån jävla otur hela tiden med henne? När vänder det? Någon gång antar jag, håller hoppet uppe haha;)


så söt är hon min lilla klanthäst<3

RSS 2.0