skrittat

Skrittat en kort stund på Scarlet idag :) Börjar sätta igång henne lugnt igen nu, hon har vilat ca 2 veckor på grund av att hon varit halt. Hoppas på att de inte kommer igen men gör de det åker jag och kollar henne hos en veterinär.
Bilden från idag på min fina <3


I'm a lover not a fighter, but I will fight for what I love


i bilen

I bilen mot flygplatsen nu! Scarlet var jätteduktig att rida ut på morgonen idag, gjorde inget alls! min bästa häst<3

Hon skötte sej igår också när Angelica red de var ju bra. Hon har blivit så duktig så lilla Skalisen :)


tidig morgontur

Sitter i stallet och har fodrat hästarna så nu står dom och mumsar på sitt hö. Scarlet gillar tydligen inte nya höet vi började med igår pågrund av att vårt var slut. Ligger ganska fint utspritt i boxen så himla kräsen häst! Alla andra äter ju, men hon vänjer sej väl.
Hon ska få äta en halvtimme till sen ska vi rida ut en sväng :)

Sen är det bara skynda mej hem till dushen och fixa till mej lite och in i bilen mot flygplatsen i nyköping, tror ja de var iallafall haha. :p



nya sadeln :)

Scarlet var fin att rida idag :) och sadeln är underbar! Så skönt att äntligen ha både träns och sadel i svart har hela tiden haft antingen eller haha.
Ska upp tidigt imorgon och rida ut innan vi åker.


Barcelona imorgon :)

Imorgon åker jag till Spanien och Barcelona! Med mamma, Sanna och Mican kommer bli roligt och skönt!

Har dock jättesvårt att åka bort från Scarlet sådär, haha är jättefjantig men så är det. Är bara borta fyra dagar iallafall så kommer hem på tisdag kväll så hinner hoppträna på onsdag, superbra! Om Scarlet är bra för trodde hon fått en hovböld i måndags då hon var varm på hoven och oren men sen har det inte synts något så vet inte om hon bara trampat på något tillfälligt. Hon har jordens mjukaste och sämsta hovar så att.
Hoppas det inte är något vill verkligen hoppträna igen nu!

Nu ska jag till stallet snart och rida så ska Angelica prova rida Scarlet lite också för hon ska ha hand om henne när jag är borta :)


Ny sadel!

Sadelutprovning igår med Sadeldoktorn, han var jättebra :) Det blev en ny prestige roma jump i svart. Jättefin och skön. Äntligen en sadel igen så jädra skönt!

En sån här fast svart då :)

skuttat lite

hoppade Scarlet lite förut :) första gången på 6 veckor eller vad det är. Gick okej, pigg och så är det fortfarande jobbigt för henne i galopperna vilket märks mer när man hoppar. Hoppträning på onsdag för första gången på länge, stilhoppning har vi då också haha lyckat :)

finaste <3 red på helt nyharvad bana igår de är så härligt på nå sätt haha :)


sängen nu

kryper ned i sängen i älsklings nya lägenhet, gosigt!
Allt inflyttat och klart nästan, så mysigt så :)


lägenhet

söt älskling som överraska att han köpt lägenhet! hade dock typ listat ut det redan haha, men superkul! :)



klänningar

håller på och letar skolavslutningsklänning men alla jag vill ha tar bara slut hela tiden innan jag hinner beställa! Men har 2 andra mindre fina jag kan tänka mej som finns kvar än så länge så får beställa någon av dem om jag inte lyckas med att hinna klicka hem någon av de andra 2 jag vill ha innan veckan är slut!

Ska åka till stallet nu i det här regniga vädret. Hade tänkt hoppa lite smått med Scarlet idag men vet inte om varken hon eller jag tycker det är så kul i det här. Får se om de slutar fast då är det ju dyblöt i vilket fall. Någon ridning blir det iallafall!

Den här klänningen är riktigt fin, den måste komma in igen!! haha :)


teori och kvällsridning

Sitter och myser i min onepiece hihi som rikard köpte med från ullared i lördags, billig och bra och lika mysig att ha hemma för de ;) Hade skola till halv 4 idag ungefär sen teori på körskolan. Sen blev det ett kvällspass på Scarlet. :)
Sista teorlektionen imorgon ska fösöka boka en körlektion då också.
Nu väntar jag på att rikard kommer så jag kan få mat! goooott

image description


tävlingsugen

Är så sjukt sugen på att tävla! Längtar helt otroligt mycket tills jag äntligen kan starta först tävlingen på Scarlet!
Kommer bli så himla roligt! :)


Världens absolut bästa<3


intervjuv nuu

Har haft nationellt engelska prov idag och jobbat en sväng och nu ska jag strax på intervjuv om jordgubbsförsäljning! Sen blir det stallet direkt och fixa och så kommer equteraputen idag igen. Hoppas hon tycket det blivit bättre, känns stor skillnad iallafall.

Igår övningskörde jag till karlstad och hämtade 2 nya sadlar.. Skulle egentligen hämtat hem och provat min förra igen men det var en som var intresserad av den så den fick stanna så tog jag med en prestige versaille i en mindre storlek och en prestige roma. Tror mest på versaillen så isåfall blir det nog en ny sån i svart, fanns bara en brun hemme så testar den så får jag åka och byta till en svart om den passar.
Gör ett sista försök annars tänker jag anmäla mej till sadelutprovning om 2 veckor :)




plugg&serie

Har just ätit, blev en panpizza, äpple och kakor haha tog med äpple så inte blev allt för onyttigt! Näj så var det inte men ändå. Sitter och kollar vampire diaries nu och ska börja plugga snart. Kom hem från hoppträningen för ett tag sen och innan den var de teori på körskolan, skola och stall :)


RSS 2.0